Slanker voor de zomer: wanneer start je dan best?
Je slaat best een nieuw pad in als jij je niet goed meer in je vel voelt.
Wanneer jij je stoort aan je billen, de ribbel op je buik of schrikt wanneer je een foto van jezelf ziet…Welke tijd van het jaar dan ook is, midden juli of 24 december…. als jij het gevoel hebt dat je je wil verstoppen, foto’s vermijdt, de weegschaal je grootste vijand is en je niet meer in je kleren past, dan is het tijd….
Is er een slecht moment om te starten?! Dat denk ik niet.
Het hoeft geen maandagochtend te zijn…. het kan net zo goed een dinsdagavond zijn.
Het moment waarop jij beslist dat je aan je gezondheid gaat werken, is altijd een goed moment!!
Want je gezondheid is kostbaar, die is goud waard, toch?!

Het is april, de lente is officieel van start gegaan en we hebben steeds meer zomerkriebels.
We krijgen zin in de hoge temperaturen en denken al na over de vakantie.
Een prima moment om nu te starten om jouw doelen te behalen! Waarom? Wij geven je een aantal goede redenen en tips om meteen van start te gaan!

Redenen om nu te starten met afslanken

 • Het is langer licht. Heerlijke lange zomeravonden maken ons een stuk actiever. We kruipen minder snel op de bank voor de tv maar hebben meer zin om dingen te ondernemen. Ga bijvoorbeeld lekker de natuur in en maak een avondwandeling. Geniet van de groene natuur en alle bloesem aan de bomen!
 • We hebben meer zin in lichte maaltijden. De tijd van stamppotten is achter de rug en we hebben meer zin in lichtere maaltijden. Een uitstekend moment dus om gezonder te gaan eten. Bijvoorbeeld een heerlijke salade, crackers met cottage cheese en radijsjes of
  ’s avonds een visje met gegrilde groenten.
 • Het is nog niet te laat. Binnen een kleine drie maanden gaat schoolvakantie van start. Het is natuurlijk afhankelijk van het streefgewicht dat je wil bereiken, maar april is een prima moment om te starten met een gezondere levensstijl.  In 10 weken tijd kun je ontzettend veel bereiken. Er is geen excuus om een gezonde levensstijl uit te stellen.
  Jij gaat toch ook liever een stuk zelfverzekerder de zomer in!
 • Bbq kan prima PowerSlim proof. De gezellige zomeravonden komen er aan en die kunnen prima doorgaan wanneer je aan het PowerSlimmen bent! Bbq kan prima koolhydraatarm. Ga voor een lekker gegrild stukje vlees of vis, met een rijk gevulde salade
  en wat gegrilde groentes.
 • Maaltijdsalades Heerlijk en volop variatie mogelijk! Van lunch tot diner, van vis, vlees tot vegetarisch.Tip: gebruik de PowerSlim smoky barbecue bites of BbQ-snacks als croutons.
 • Het is warmer, dus je drinkt meer water. Met warmer weer wordt het ook makkelijker om meer water te drinken. En meer water drinken is goed voor je! Zo helpt water drinken je nieren met de afvoer van afvalstoffen en zorgt het ervoor dat je sneller verzadigd bent.
 • Meer motivatie. De zomer is in aantocht en dat betekent ook de korte broeken, jurkjes en bikini. In plaats van die grote, verhullende trui geeft zomerkleding ons net wat meer motivatie om nu toch echt iets aan die overtollige kilo’s te doen.

Slanke zomer tips

 • Plan 1 à 2 keer per week een vaste avond in om te gaan wandelen met een vriend of vriendin. Bijkletsen én bewegen tegelijk!
 • Maak een dubbele portie van je favoriete maaltijdsalade. Zo heb je je lunch of diner voor de volgende dag ook al klaar staan.
 • Wist je dat je met winkelen stiekem ook  calorieën verbrandt.
  Een goed excuus om eens op pad te gaan voor een nieuwe zomergarderobe.
 • Blijf jezelf motiveren door jezelf te herinneren aan de reden waarom je begonnen bent. Schrijf een motiverende quote op een post-it en plak deze op je spiegel, of gebruik hem als achtergrond op je telefoon.
 • Drink 2 liter water per dag.
  Tip: zorg ervoor dat je een flesje of glas water bij de hand hebt. Dit herinnert je er aan om meer water te drinken. Je kunt ook een timer instellen op je telefoon of een app downloaden waarbij je de hoeveelheid water die je drinkt kunt bijhouden.

 

Misschien heb je het al gelezen op de Fb-pagina begin april, maar de nieuwe cliënten van 2019 vielen maar liefst 262 kg af!
Dat is niet niks!
Ik telde namelijk de resultaten van alle nieuwe cliënten (tussen 1/1 en 31/3) op en schrok er zelf van!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zovelen deze gingen je voor, nu is het aan jou!

 

Na de paasvakantie gaan we in 1 rechte lijn naar de zomer…
of moet dat zijn met 1 slanke lijn 🙂
Wil jij nog een plekje in mijn agenda voor die volzet is?!
Aarzel dan niet en reserveer nú jouw gratis kennismakingsgeprek!Er zijn nog 7 beschikbare plekken!
Bovendien ontvang je  een lunchpot als cadeau! (*)Actie geldig tot 30/4/2019 bij aankoop van een Starterspakket PowerSlim.