Niet weggesmolten deze zomer?!? – Wenneke

De zomer is voorbij… en dat hebben we geweten! Want de temperaturen die gingen de hoogte in en we neigden weg te smelten…. Maar helaas niet op de weegschaal….
Want zulke lange avonden zorgen voor terrasjes, ijsjes, knabbeltje en tuinfeesten… En helaas laat dat vaak sporen na op de weegschaal….
Is dat ook bij jou zo?!

Ondertussen hebben we het najaar ingezet en zetten we koers richting winter, kerst en een nieuw jaar….
Maar zitten die vakantiekilootjes nog in de weg?

Reserveer nu met de actiecode ‘Publibox’  gratis jouw kennismakingsgesprek ter waarde van €40.00!
Bovendien krijg je 10% korting bij je start!(*)

Er zijn enkele mechanismen aan slanker willen zijn en het toch niet worden of blijven. Ik maak even de vergelijking met rugpijn. Je gaat naar de therapeut en die geeft je, na een heerlijke massage, oefeningen. Plichtsbewust doe je die elke dag, zoals je werd opgedragen.  En als bij wonder de rugpijn gaat weg…  Je doet je oefeningen nog heel even verder, maar dan stop je… Met afslanken doen we ongeveer hetzelfde… Je hebt een ‘pijnpunt’: je gewicht.  Dus vol goeie moed start je. Je eet veel minder en snoept niet. Tot het moment waarop je merkt dat je broek wat losser zit. Weg is het pijnpunt, dus weg gaat de inspanning. En zo bereik je nooit je gezonde gewicht.

Of je start veel te streng, zodoende kan je dat niet vol houden en dus struikel je na een tijdje en bereik je dat lagere gewicht nooit. Dat is te vergelijken met bij rugpijn fanatiek de fitness induiken om je spieren sterker te maken. Je krijgt meer pijn en moet de handdoek in de ring gooien.

foto prof 1

En misschien heb jij de oefeningen wél een hele tijd volgehouden, maar dan was er een drukke periode, weinig tijd,…. En hop daar ging je trouwe inspanning…. Om de vergelijking te maken, misschien heb jij je gewicht ook een hele tijd goed onder controle gehad, maar dan kwam er iets op je pad dat je deed afwijken van je vaste gewicht. Je ging samenwonen, zette een kind op de wereld, of misschien wel twee…. je bent gescheiden of kwam net de liefde van je leven tegen, je ging de menopauze door…. Honderden redenen kan ik opsommen… maar 1 ding is zeker: jij kan deze strijd winnen!
Met de juiste begeleiding bij Wenneke zal je leren welke voedingsstoffen er in voeding zitten en hoeveel je daarvan nodig hebt. Je zal leren hoe je de dingen des levens trotseert, zoals uit eten gaan….  op vakantie gaan zonder 5 kilo extra mee terug te brengen (en dan bedoel ik niet in de koffer!).
Je zal leren hoe je in het dagdagelijks leven de gulden middenweg kan vinden tussen slank blijven en toch genieten!

Bij Wenneke kan je klassiek voedingsadvies óf een koolhydraatarm programma (PowerSlim) volgen. Ik leg je in het kennismakingsgesprek graag uit wat deze programma’s inhouden. Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen, zodat jij kan ervaren of dit programma wel bij jou past. Je ontdekt ook of mijn individuele coaching-sessies bij je passen. Het kennismakingsgesprek geeft mij, als diëtiste, een betere kijk op jouw leef-en eetgewoonten en gezondheid. Om helemaal duidelijk te zijn: het kennismakingsgesprek is vrijblijvend, je mag nadien rustig beslissen of je wel of niet wenst te starten!

Gebruik de actiecode ‘Publibox’ en je krijgt een kennismakingsgesprek (twv €40.00) helemaal GRATIS. Bovendien krijg je met deze actiecode ook 10% korting bij je start! Deze korting geldt zowel bij klassiek voedingsadvies als bij een startpakket van PowerSlim.

Wat heb je te verliezen…. behalve die kilootjes?

(*) Actie geldig zo lang de voorraad strekt en maximaal tot en met 10/12/2018.
Niet in te ruilen voor geld en niet te combineren met andere acties/kortingen.

 

Wil je wat meer lezen over Wenneke, klik dan hier
Lees hier de getuigenissen …..